Do domu > Produkty >
hybrydowy system falownika słonecznego
>
Trójfazowy hybrydowy inwerter słoneczny, 10kw, czysta fala sinusowa, poza siecią/związany z siecią, MPPT, inwerter magazynowania energii, 48V, ścianowy, P65, wersja UE

Trójfazowy hybrydowy inwerter słoneczny, 10kw, czysta fala sinusowa, poza siecią/związany z siecią, MPPT, inwerter magazynowania energii, 48V, ścianowy, P65, wersja UE

Szczegóły produktu:
Miejsce pochodzenia: Chiny
Orzecznictwo: CE
Numer modelu: DGH02-P3M10K-EU
Dokument: DGH02-P1M8K-EU.pdf
Informacje szczegółowe
Miejsce pochodzenia:
Chiny
Orzecznictwo:
CE
Numer modelu:
DGH02-P3M10K-EU
Dokument:
Nazwa produktu:
Falownik Słoneczny I Magazyn Energii
Nr modelu:
DGH02-P3M10K-EU
Interfejs komunikacyjny:
Wi-Fi, RS485, CAN
Faza:
Trzy
Natura struny falowej:
Falownik sinusoidalny
Typ:
Falowniki DC/AC
Częstotliwość wyjściowa:
50 Hz / 60 Hz
Natura przepływu źródłowego:
Aktywny falownik
Wymiary:
450 mm x 350 mm x 150 mm
Moc wyjściowa:
10 kWh
Okres gwarancji:
3 lata
Napięcie wyjściowe:
230 V / 400 V.
Waga:
15 KG
Kod HS:
8504403090
Orzecznictwo:
CE, ROHS
Podkreślić:

High Light

Podkreślić:

trójfazowy hybrydowy inwerter słoneczny

,

Wersja UE Inwerter hybrydowy

,

48V hybrid solar inverter

Informacje handlowe
Minimalne zamówienie:
1
Cena:
$1530
Czas dostawy:
5-7 dni
Zasady płatności:
T/T
Możliwość Supply:
50000 sztuk/rok
Opis produktu

Trójfazowy hybrydowy falownik solarny, 10 kW, czysta fala sinusoidalna, off-grid/sieciowy, MPPT, falownik magazynujący energię, 48 V, montowany na ścianie, P65, wersja EU

6KW 8KW 10KW 12KW Hybrydowy falownik solarny trójfazowy sieciowy/poza siecią


DGH02-P3M6K~12K-EU to trójfazowy hybrydowy falownik solarny o mocy 6KW 8KW 10KW 12KW, sieciowy/poza siecią. Działa przy napięciu 48V i posiada 2 MPPT. Pojemność wejściowa PV wynosi 9KW 12KW 13KW 15,6KW. Z stopniem ochrony IP65, objęty jest 5-letnią gwarancją i ma sprawność konwersji 97,60%. Obsługuje do 12 jednostek w połączeniu równoległym.

Trójfazowy hybrydowy inwerter słoneczny, 10kw, czysta fala sinusowa, poza siecią/związany z siecią, MPPT, inwerter magazynowania energii, 48V, ścianowy, P65, wersja UE
Trójfazowy hybrydowy inwerter słoneczny, 10kw, czysta fala sinusowa, poza siecią/związany z siecią, MPPT, inwerter magazynowania energii, 48V, ścianowy, P65, wersja UE

Zastosowania

Domowy system solarny: Domowe hybrydowe magazynowanie energii słonecznej, autokonsumpcja energii słonecznej, zasilanie awaryjne podczas awarii sieci
Obszary poza siecią i słabe sieci: Wioski, tereny górskie, odległe chaty bez stabilnej sieci energetycznej
Małe obciążenia komercyjne: Małe sklepy, biura, pensjonaty w celu oszczędzania energii i zasilania zapasowego
Plac budowy: Tymczasowe zasilanie sprzętu budowlanego, zmniejszenie zużycia paliwa przez generatory
Rolnictwo i pastwiska: Pompy wodne, urządzenia rolnicze, zasilanie urządzeń hodowlanych
Leśnictwo i odległe obiekty: Zdalny sprzęt monitorujący, zasilanie leśnych chat


Pytanie 1: Dlaczego wybrać nas?
Odpowiedź 1: Mamy około57 lat doświadczenia wEsystemach napędowych (silnik indukcyjny/Silnik przeciwwybuchowy/falownik VFD/przekładnia/Falownik/

System magazynowania energii bateryjnej/).

Pytanie 2: Jaki jest MOQ i czas realizacji?
Odpowiedź 2: Brak MOQ dla pierwszego zamówienia, próbki są mile widziane, 5-7 dni roboczych na zamówienie próbki; Dla drugiego zamówienia,

 wymagane MOQ dla zamówień hurtowych, czas realizacji będzie zależał od ilości zamówienia.

Pytanie 3: Jakie warunki płatności są akceptowane?
Odpowiedź 3: Akceptujemy wiele warunków płatności: T/T, Trade Assurance, LC, Western Union, , Escrow, Paypal, Escrow online są akceptowane przez nas.

Pytanie 4: Jak długo oferujecie usługi posprzedażowe?
Odpowiedź 4: 12 miesięcy.

Pytanie 5: A co z warunkami wysyłki?
Odpowiedź 5: EXW, FOB, CIF, CRF. Od drzwi do drzwi.

Pytanie 6: Czy oferujecie usługę OEM/ODM?
Odpowiedź 6: Tak, oczywiście. Mamy duże doświadczenie w usługach OEM/ODM, o ile potrzebujesz dobrej ilości.

Pytanie 7. Jaka jest jakość Twoich produktów?
Odpowiedź 7: Nasze produkty przyjmują ścisłe standardy produkcji. Wszystkie jednostki przechodzą pełne testy przed dostawą. Wspieramy niestandardowe specyfikacje i zapewniamy niezawodne usługi posprzedażowe. Jeśli masz specjalne wymagania dotyczące testowania, możemy również odpowiednio je zorganizować.

Pyt8: Do jakich zastosowań nadaje się ten falownik?
Odpowiedź: Idealnie nadaje się do domów mieszkalnych, willi, budynków komercyjnych, fabryk, farm, hoteli, szkół, budynków biurowych, stacji telekomunikacyjnych i innych zastosowań magazynowania energii słonecznej.